Základní škola TGM

E-mail: reditelka@zsfrydlant.cz | sekretariat@zsfrydlant.cz |Sekretariát: +420 558 678 169, školní družina: +420 732 839 868

Základní škola Frýdlant nad Ostravicí
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí
  • Základní škola TGM > Aktuality > Pěvecká soutěž Loutnička, obvodní kolo
  • Ve středu 15. března 2023 se konalo na naší škole po tříleté odmlce opět obvodní kolo pěvecké soutěže Loutnička. To vše za účasti 38 malých zpěváčků naší a 6 dalších okolních škol, ZŠ Komenského, Nové Vsi, Pržna, Pstruží, Čeladné a Kunčic p. O. V příjemné hudební atmosféře zazněly písně lidové i umělé, výkony soutěžících byly naprosto vyrovnané, takže porota složená z pedagogů zúčastněných škol vůbec neměla jednoduché rozhodování. Nakonec přistoupila k hodnocení rozdělením výkonů na pásma prvních, druhých a třetích míst, takže oceněni odcházeli domů všichni žáci.

         Soutěž probíhala ve třech kategoriích, 1. třídy, 2. a 3 ročník a 4. a 5. ročník. Za naši školu si zazpívali: Tereza Řeháková, Natálie Tomášková, Ondřej Pluta, Alžběta Eliášová, Michal Tomášek, Anežka Eliášová a Klára Kecová. Všem děkujeme za pěkné písničky a vzornou reprezentaci školy. V neposlední řadě také p. učitelce Renatě Žákové za organizaci a příjemné prostředí, které pro malé hudební nadšence z Frýdlantu a okolí připravila.

    Nebyly nalezeny žádné obrázky