Základní škola TGM

E-mail: reditelka@zsfrydlant.cz | sekretariat@zsfrydlant.cz |Sekretariát: +420 558 678 169, školní družina: +420 732 839 868

Základní škola Frýdlant nad Ostravicí
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí

V rámci grantu O2 Chytrá škola se v naší škole v září uskutečnil zajímavý workshop pro žáky 6. ročníku. Workshop zorganizovala společnost Nepanikař, která se zaměřuje na podporu duševního zdraví mladých lidí.

Cílem workshopu bylo poskytnout žákům informace o tom, jak zvládat stres, úzkost a další náročné situace, které mohou během dospívání nastat. Děti se dozvěděly nejen o důležitosti psychické pohody, ale také si prakticky vyzkoušely techniku, která může pomoci zlepšit jejich psychické zdraví.

Oceňujeme, že O2 Chytrá škola podporuje nejen digitální gramotnost, ale také důležité oblasti, jako je duševní hygiena a bezpečné chování na internetu. Děkujeme společnosti Nepanikař za odborný a citlivý přístup k tak důležitému tématu a věříme, že získané poznatky budou mít pro žáky dlouhodobý přínos. Není to jen prevence, je to investice do budoucnosti. Dospívání je období plné výzev a nejistot, a právě v takových chvílích je zásadní vědět, jak správně reagovat.

Jsme hrdí na to, že díky grantu O2 Chytrá škola můžeme našim žákům poskytnout nejen kvalitní vzdělání, ale také nástroje k rozvoji jejich zdravého a vyrovnaného života.